No Start menu / broken coding(?)

View previous topic View next topic Go down

No Start menu / broken coding(?)

Post by Gefaehrlich on Sun Jun 28, 2015 4:10 pm

Alright at this point I've grown increasingly tired of this goddamn glitch that can only be fixed by restarting GMOD entirely and praying to the gods of luck and karma that it works, otherwise it'll result in another goddamn restart.

I'm talking about the menu glitch where, upon joining, the Selection menu is completely blank and if one does manage to select a character, none of the RP code works. /me wont work - weapons can't be drawn, all of that crap.

FIIIIX it. It's going to kill the server, I've already been asked on how to fix it by 3-4 random players and I don't know what to tell them since restarting is just a crapshoot.






This was my 6th attempt at rejoining - even reset my computer and validated my files - Nothing worked.


Last edited by Gefaehrlich on Sun Jun 28, 2015 4:28 pm; edited 1 time in total

Gefaehrlich
Vault Outcast
Vault Outcast

Posts : 38
Join date : 2015-06-10
Location : Drowning in a well

Back to top Go down

Re: No Start menu / broken coding(?)

Post by Infidel on Sun Jun 28, 2015 4:19 pm

Doesn't happen to me, could be a client side thing.

Infidel
Vault Outcast
Vault Outcast

Posts : 22
Join date : 2015-06-25

Back to top Go down

Re: No Start menu / broken coding(?)

Post by Noahleahy on Sun Jun 28, 2015 4:30 pm

It happens to me as well.

Noahleahy
Vault Dweller
Vault Dweller

Posts : 9
Join date : 2014-12-13

Back to top Go down

Re: No Start menu / broken coding(?)

Post by Nasca on Sun Jun 28, 2015 4:33 pm

Happened to me; Cassandra was deleted after the first time.
avatar
Nasca
Vault Rebel
Vault Rebel

Posts : 16
Join date : 2013-07-01
Location : 'Murica

Back to top Go down

Re: No Start menu / broken coding(?)

Post by Captain Snyder on Sun Jun 28, 2015 9:58 pm

It's a mySQL confliction (Duplicate names and it was used on 1.1), most likely.

That and it had Clockwork MySQL information in it too, so... There's a good chance a mySQL wipe will fix it.

I'll look for a work around before a wipe, hopfully I can fix it.
avatar
Captain Snyder
Overseer
Overseer

Posts : 604
Join date : 2013-06-09
Age : 18
Location : Somewhere in Texas

Back to top Go down

Re: No Start menu / broken coding(?)

Post by Gefaehrlich on Tue Jun 30, 2015 5:40 pm

Captain Snyder wrote:It's a mySQL confliction (Duplicate names and it was used on 1.1),  most likely.

That and it had Clockwork MySQL information in it too, so... There's a good chance a mySQL wipe will fix it.

I'll look for a work around before a wipe, hopfully I can fix it.

fixit fixit fixit

Gefaehrlich
Vault Outcast
Vault Outcast

Posts : 38
Join date : 2015-06-10
Location : Drowning in a well

Back to top Go down

Re: No Start menu / broken coding(?)

Post by The Gunrunner on Wed Jul 01, 2015 6:37 pm

This just in: The server is working again.
avatar
The Gunrunner
Vault Rebel
Vault Rebel

Posts : 17
Join date : 2015-06-22

Back to top Go down

Re: No Start menu / broken coding(?)

Post by Captain Snyder on Wed Jul 01, 2015 7:56 pm

Fixed!
avatar
Captain Snyder
Overseer
Overseer

Posts : 604
Join date : 2013-06-09
Age : 18
Location : Somewhere in Texas

Back to top Go down

Re: No Start menu / broken coding(?)

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum